Trailer 2018
om red mountain
Hvem er vi, og hvad laver vi?
Læs alt om os her
Error loading Razor Script RedMountainProgram.cshtml

De fedeste skioplevelser

Hvem, Hvad, Hvor

..// RED MOUNTAIN 

Danmarks bedste, billigste og fedeste skitur for studerende af enhver art med lækkert skiløb, fantastiske skioplevelser, den sjoveste tid på pisten og uforglemmelig afterski bagefter. Dagen slutter men natten er stadig ung - så de gode barer, diskoteker og natklubber finder vi også. Altsammen med en masse andre skiglade unge. 

Red Mountain er Danmarks billigste grupperejser. Er I 20 eller 300 så ring på 87 12 49 01 og få et godt tilbud og hør om vores effektive online gruppebestilling, der gør arbejdet som gruppearrangør til en leg.

Red Mountain er grupperrejser til gymnasier, universiteter og andre skole og grupper, både små og store grupper. 

Red Mountain er en del af Danski familien. 

Red Mountain har fokus på fantastisk skiløb, på sociale arrangementer, på sjov afterski og på den gode fest bagefter - altsammen under sikre og ordnede forhold - og med skiløbet i centrum.

Vores gæster er svenske og danske unge mennesker, der sammen med vennerne fra gymnasiet eller universitetet, ønsker en billig skiferie.

Der vil ofte være en gruppe rep, som sørger for det praktiske i samarbejde med os. For Red Mountain er samarbejdet med vores gruppe rep's vigtig og man har derfor som gruppe rep stor indflydelse på programmet den uge man skal afsted.

Kort sagt - en skioplevelse, du ikke må gå glip af.

Læs mere om de forskellige Red Mountain  destinationer her:

Bad Gastein
Val Thorens
Alpe d´Huez 
Tignes