Val Thorens

Europas største skiområde krydret med Frankrigs bedste afterski

Kæmpe skiområde og fantastisk afterski

Val Thorens er et af verdens største sammenhængende skiområder. Her er mulighed for udfordring på pisterne om dagen og fest, afterski og live musik på de utallige steder om aftenen.

Val Thorens er en del Les Trois Vallées som betyder De Tre Dale, og her får i mere end 600 km pister. De Tre Dale indbefatter, ud over Val Thorens, skisportsstederne Les Menuires, St. Martin de Belleville, Meribel, La Tania og Courchevel.

Val Thorens ligger i 2.300 meters højde og er dermed Europas højest beliggende skisportsdestination, hvilket gør området meget snesikkert. De 600 km pister i De Tre Dale er nogenlunde ligeligt fordelt på blå, røde og sorte pister. Liftsystemet er utroligt effektivt, så I kan sagtens nå at løbe til de andre dale og byer på en dagstur. Samtidig er der rig mulighed for off-pist i selskab - dette bør altid være med en erfaren bjergguide. 

I Val Thorens er der masser af mulighed for at have det sjovt efter skiløbet! På pisten bliver der festet og danset på bordene på La Folie Douce, i byen bliver der hygget og sunget fællessang på Café Snesko og om aftenen findes flere forskellige diskoteker, hvor der kan danses videre til benene er trætte.Info

Antal grønne pister 44
Km grønne pister 78
Antal blå pister 122
Km blå pister 234
Antal røde pister 114
Km røde pister 228
Antal sorte pister 33
Km sorte pister 60
Højeste punkt 3230
Laveste punkt 1300
Højde for byen 2300
Antal lifte 205
Lift kapacitet (pers/time) 260000
Snekanoner Ja
Gletcherskiløb Ja
Funpark Ja
Lysløjpe (stk) Nej
Langrend (km) 118


GalleriVideo
Error loading Razor Script RedMountainProgram.cshtml